Να εμφανίζεται στο αρχικό sliderFraternity Of Sound Festival [The Soft Moon, NWW, Thurston Mooore, etc live in Athens] - 26-27-28-29/10/2017

Είναι πραγματικά ευχάριστο να βλέπεις να ανακοινώνονται τέτοιου είδους φεστιβάλ σε μία πόλη (και χώρα) που δείχνει να διψά διαρκώς για νέες συναυλιακές συγκινήσεις, μα αποδεικνύεται ότι τελικά δεν έχει το αντίστοιχο κοινό για να τις υποστηρίξει.In The Nursery και Mecano Un-Ltd το 2018 στο Death Disco!

/ Nov 05, 2017 / comments

Δύο σπουδαίες συναυλίες με κλασσικά σχήματα του post-punk ανακοίνωσε το Death Disco για το ερχόμενο έτος. Οι In The Nursery μετά από 8 χρόνια επιστρέφουν στην Ελλάδα για μία συναυλία στις 12 Μαίου 2018, έχοντας κυκλοφορήσει αυτές τις μέρες το νέο τους στούντιο άλμπουμ με τίτλο 1961.Dreamline: τρίτο χτύπημα με το Warning!

/ Oct 24, 2017 / comments

Αρχικά θεωρήσαμε τους Dreamline σαν ένα σύντομο στουντιακό project από 2 μέλη των South Of No North και 2 ακόμα γνώριμων στην ελληνική ανεξάρτητη σκηνή μουσικών, αλλά προφανώς η εκτίμηση αυτή δεν ήταν σωστή.Slowdive live @ Fuzz Club - 09 / 09 / 2017

Πω πω τι θα πάθαινα στα καλά καθούμενα… Δεν είχα σκοπό να πάω να δω τους Slowdive αυτή τη φορά. Τους είχα δει στην πανηγυρική επιστροφή τους στην ενεργό δράση το 2014, όπως και στην περυσινή τους εμφάνιση στην Αθήνα, στα πλαίσια του Release Festival στην Πλατεία Νερού.Οι Pink Turns Blue στο πρώτο Death Disco mini-fest!

/ Aug 30, 2017 / comments

'Ονομα έκπληξη στο line-up του μινι φεστιβάλ που θα διεξαχθεί τον ερχόμενο Νοέμβριο στο Death Disco. Οι Pink Turns Blue, ένα από τα πιο cult συγκροτήματα του γερμανικού dark wave στο 2ο μισό των 80s, θα παίξουν στην Αθήνα για πρώτη φορά και μαζί τους θα είναι η περίφημη και γνωστή μας Hante. από τη Γαλλία και οι Iamtheshadow από την Πορτογαλία.Foo Fighters live @ Ηρώδειο - 10 / 07 / 2017

Ερευνητές υποστηρίζουν οτι ο Ναός του Απόλλωνα στους Δελφούς, της Αφαίας Αθηνάς στην Αίγινα και του Παρθενώνα σχηματίζουν ένα ισοσκελές τρίγωνο.Τα τρίγωνα που σχηματίζουν οι αρχαιολογικοί χώροι αποτελούν αντανάκλαση των κινήσεων ουρανίων σωμάτων όπως του ήλιου, του φεγγαριού ή των πλανητών και των άστρων σε σχέση με την επιφάνεια της γης. Οι Ναοί των Ελλήνων χτίστηκαν για να είναι σε ευθυγράμμιση οι κατοικημένες περιοχές της γης με τους πλανήτες στον ουρανό.Οι La Femme ξανά στην Αθήνα!

/ May 24, 2017 / comments

Μετά την εντυπωσιακή τους εμφάνιση στο περυσινό Winter Plissken, ήταν σχεδόν σίγουρο ότι οι La Femme θα επέστρεφαν για συναυλία στη χώρα μας. Το Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου 2017 στην Τεχνόπολη θα τους απολαύσουμε και πάλι, με τα εισιτήρια να κοστίζουν από 18 ως 25 ευρώ. Αναλυτικά:O Yann Tiersen στο Ηρώδειο!

/ May 10, 2017 / comments

Μια μαγευτική καλοκαιρινή βραδιά αναμένεται να ζήσουμε στις 13 Ιουλίου με τον Yann Tiersen.Οι Ministry στην Ελλάδα!

/ Mar 15, 2017 / comments

Ένα απο τα συναυλιακά απωθημένα των Ελλήνων και μια από τις μεγαλύτερες και πιο επιδραστικές μπάντες του industrial-metal, οι Ministry, θα μας επισκεφθούν φέτος για δύο συναυλίες. To συγκρότημα του Al Jοurgensen θα παίξει live για πρώτη φορά στην Ελλάδα την 1η Ιουνίου 2017 στο Piraeus Academy, και την επόμενη στο Principal της Θεσσαλονίκης. Από τα 25 ευρώ ξεκινάει η προπώληση, όλες οι πληροφορίες παρακάτω:

MINISTRY

Pages