Να μην εμφανίζεται στο αρχικό slider



Οι Foreign Resort το Σάββατο στο Death Disco!

/ Jan 04, 2017 / comments

Ένα από τα καλύτερα ευρωπαικά νέα post-punk σχήματα θα βρίσκεται στην Αθήνα αυτό το Σάββατο για μία και μόνο συναυλία. Oι Foreign Resort είναι από τη Δανία, έχουν ήδη 3 δίσκους στο ενεργητικό τους και σίγουρα θα αρέσουν στους φίλους του dark wave και του post punk. Tα εισιτήρια κοστίζουν 10 ευρώ, περισσότερα παρακάτω:

ARCANE ANGELS RECS presents

THE FOREIGN RESORT (Dnk) [explosive post-punk]

Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2016 - Death Disco Club, Αθήνα

Προπώληση: 10 euros
Ώρα έναρξης: TBA



Οι Opera Chaotique με special Xmas show στο An Groundfloor!

/ Dec 20, 2016 / comments

Κάθε μεγάλος καλλιτέχνης είχε στην αρχή της καριέρας του δυσκολίες, προβλήματα και ΑΠΟΤΥΧΙΕΣ, κάτι που βολεύει τους Opera Chaotique μιας και είναι το μόνο κοινό τους σημείο. Μια παράσταση αφιερωμένη στις ΑΠΟΤΥΧΙΕΣ τόσο των ίδιων των Tenorman & Voodoo Drummer όσο και των ανθρώπων που τους εμπνέουν με νέα κείμενα, καινούργιες διασκευές και επιλογές από τα χειρότερα τους τραγούδια και όπως πάντα μια ειδική χριστουγεννιάτικη εφιαλτική ιστορία. Την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου στο An Groundfloor. Περισσότερα:



Νέο single και video από τις Marsheaux!

/ Dec 08, 2016 / comments

Το Like A Movie από το πρόσφατο άλμπουμ Athlon των Marsheaux είναι το καινούριο τους single, για το οποίο το ντουέτο γύρισε video clip σε 2 διαφορετικές πόλεις, Αθήνα και Λονδίνο. Η Σόφη και η Μαριάνθη ζουν πλέον αρκετά μακριά η μία από την άλλη και το video (σκηνοθετημένο από Γ. Γερανιό και N. Μπιτζένη) κάνει χωριστές βόλτες μέσω των κοριτσιών στις 2 ευρωπαικές πρωτεύουσες με split στην οθόνη. Το βλέπετε παρακάτω.



H Roisin Murphy στην Αθήνα!

/ Dec 06, 2016 / comments

H Róisín Murphy, ένα από τα κορυφαία ονόματα της electronic / dance / art pop σκηνής και αδιαμφισβήτητo fashion & style icon, επιστρέφει στην Αθήνα μετά από πολλά χρόνια! Η Ιρλανδή καλλιτέχνις, που έγινε γνωστή ως το ½ των Moloko, θα παρουσιάσει ένα εντυπωσιακό show, μαζί με τη μπάντα της, το Σάββατο 25 Μαρτίου στο Gazi Music Hall!



Δεύτερο άλμπουμ για τους Dreamline!

/ Sep 02, 2016 / comments

Ενάμιση χρόνο μετά το ντεμπούτο τους επιστρέφουν οι Dreamline με ολοκαίνουριο δίσκο αυτό το μήνα.



Το ντεμπούτο των We.Own.The.Sky

/ Sep 01, 2016 / comments

Την άνοιξη που μας πέρασε κυκλοφόρησε σε βινύλιο το πρώτο άλμπουμ των We.Own.The.Sky από την Ikaros Records και την Labyrinth Of Thoughts. Μας είχε ξεφύγει αρχικά, το ακούσαμε αρκετά το καλοκαίρι και πρόκειται για έναν πραγματικά πολύ καλό δίσκο, ειδικά για τους φίλους του post rock. Ο τίτλος του είναι Earths Collide και η παραγωγή έγινε από τον Alex Ketenjian, το mastering από τον Jens Bogren (Opeth, Katatonia, Leprous etc.) και το artwork από τη Χριστίνα Χαριστού.



EJEKT FESTIVAL: Oι ώρες εμφάνισης για την 1η ημέρα!

/ Jul 06, 2016 / comments

Αυτή τη Παρασκευή, 8 Ιουλίου, η 1η μέρα για το Ejekt Festival με αγαπημένους Editors, James, Crystal Castles και αρκετά ακόμα ονόματα. Υπενθυμίζουμε το timetable του event:

ejekt timetable

DJ Zenn & Kid Angelo 17.00-17.35

Stella 17.40 – 17.35

Crystal Castles 18.40 – 19.55

James  20.20 – 21.50

Editors  22.10 – 00.10

Velix  00.25 – 00.50



Return Of The Bats: To 2o μέρος του βιβλίου για την Ελληνική dark σκηνή!

/ Jun 17, 2016 / comments

Κυκλοφορεί εδώ και μερικές μέρες το νέο βίβλίο του Νίκου Δρίβα με τίτλο Return Of The Bats από την Ars Nocturna. Πρόκειται ουσιαστικά για τησυνέχεια του Release The Bats και καταγράφει την νεωτερη Ιστορία της Ελληνικής Σκοτεινής Εναλλακτικής Σκηνής, συνοδευόμενο από μια συλλογή CD με 18 αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα.



Οι Diorama τον Οκτώβριο στην Αθήνα!

/ Jun 07, 2016 / comments

Ευχάριστα νέα για τους αρκετους και ιδιατέρως φανατικούς οπαδούς των Diorama στην Ελλάδα, μια και το Death Disco θα πραγματοποιήσει μετά από αρκετά χρόνια μια ακόμα συναυλία τους στην Aθήνα. Αυτή τη φορά το concept θα είναι αμιγώς ηλεκτρονικό, πιο κοντά στις πρώτες μέρες του γερμανικού συγκροτήματος. Στις 8 Οκτωβρίου 2016, τα σχετικά με τα εισιτήρια θα ανακοινωθούν προσεχώς, παρακάτω το δελτίο τύπου:



Hysterika goes to Death Disco, την Μ. Πέμπτη!

/ Apr 26, 2016 / comments

Το Hysterika (greek DEPECHE MODE fan Club) διοργανώνει party την Μεγάλη Πέμπτη, 28 Απριλίου στο DEATH DISCO (Ωγύγου 16 & Λεπενιώτου, Ψυρρή). To party γίνεται την Μεγάλη Εβδομάδα ακολουθώντας την παράδοση που είχε δημιουργηθεί με τα πρωτα events του ελληνικού fan club στις αρχές της δεκαετίας του 90 (Loft, Camel etc)
Η ομάδα του Hysterika θα επιμεληθεί τη μουσική και τα projections στο Death Disco το βράδυ της Μεγάλης Πέμπτης.

Pages